ITSETUNTO -TYÖKIRJA

Työkirja itsensä hyväksymiseen

Kirja sisältää: 
 

 • Hetken itsellesi, jossa pääset syventymään omiin ajatuksiisi, kysymyksiisi ja uskomuksiisi  
 • Pääset luomaan uudet rutiinit arkeesi, joiden avulla hoidat mieltäsi ja kehoasi paremmin  
 • Säästät aikaa, energiaa, rahaa ja otat suuren harppauksen kohti onnellisempaa elämää  
 • Yhteensä 42 sivua  
 • Koko A4, isot sivut, jotta pääsee täyttämään ajatuksia suoraan työkirjaan (jos ostat painetun työkirjan tai tulostat e-kirjan)  
 • 10 erilaista tehtävää, oman itsesi löytämiseen, hyväksymiseen ja onnellisuuden luomiseen  
 • minun tarinani  
 • tsemppaavia ajatuslauseita  
 • Työvälineitä, joiden avulla löydät sinun onnellisuutta blokkaavat uskomukset ja keinon miten päästä niistä eteenpäin.  
 • kiitollisuuspäiväkirjan  
 • pääset miettimään myös omaa untasi, liikuntaasi ja ravintoasi, sillä niillä on suuri vaikutus mielialaasi!  
Huikeat palautteet saanut Itseinhosta onnellisuuteen-työkirja, nyt saatavissa sekä e-kirjan muodossa, että painettuna kirjana! Työkirjan avulla pääset viettämään hetken itsesi kanssa, saat korvaamattomia vinkkejä ja pääset eteenpäin kohti parempaa itsetuntoa. Pääset luomaan tehtävien avulla arjen, jossa nautit elämästäsi, etkä kärsi ulkonäköpaineista tai alemmuuden tunteesta. Pääset opettelemaan itsesi hyväksymistä ja tarkastelemaan omia ajatuksia ja uskomuksiasi, jotka ovat estäneet hyvää oloasi. Tällä työkirjalla voit mahdollisesti säästää elämästäsi useita vuosia oman itsesi löytämisessä ja paremman itsetunnon luomisessa. Olen opiskellut kaksi vuotta näitä asioita ja käyttänyt tuhansia euroja rahaa valmennuksiin. Oppimani asiat olen luonut hyvin yksinkertaiseen muotoon tähän työkirjaan. Tällä oppaalla olisin itse myös aikoinaan luultavasti välttänyt turhan mustasukkaisuuden parisuhteessa, luottamuspulan ja vihan omaa kehoani kohtaan. Olen koonnut työkirjaan kaikista toimivimmat tehtävät, jotka ovat eniten auttaneet minua ja ihmisiä, joita olen aiemmin neuvonut itsensä hyväksymisen kanssa. Kirja perustuu tehtäviin, joita olen itse oppinut muilta valmentajilta ja joilla olen treenannut oman mieleni paremmaksi ja oppinut rakastamaan itseäni!

Asiakaspalautteita työkirjasta:

Tiina Ahola-Houtsonen

"Pidin oppaassa erityisesti siitä kuinka helppolukuinen, aito ja käytännönläheinen se on. Tehtävät olivat ajatuksia herättäviä ja niitä oli helppo tehdä omassa arjessa. Olen itse huomannut, että opas on ollut minulle työkalu ylläpitää positiivista ajattelua. Suosittelen opasta kaikilla, jotka haluavat pysähtyä hetkeksi oman itsensä äärelle ja sillä tavoin pitää parempaa huolta omasta hyvinvoinnista."

Mia Kola

"Kaikki kirjan tehtävät olivat tosi hyödyllisiä, ja helppo toteuttaa. Herätti tietysti paljon ajateltavaa omasta ajattelutavasta ja siitä, miten itselleen puhuu. 😊 Koin ja koen saavani oppaasta paljon työkaluja käsitellä omia kipukohtia, ja olen palannut sen pariin uudelleen jo muutamaan kertaan kokonaan läpi lukemisen jälkeen. Kaiken kaikkiaan oikein onnistunut kokonaisuus, suosittelen jokaiselle lukemaan ja varsinkin tekemään tehtävät! ❤️ "

Johanna Veira

"Raskausaika ja sen jälkeinen aika muutti mun kehoa tosi paljon. En mahdu enää mun vaatteisiin, joita käytin ennen raskautta. Raskausarvet on aiheuttanu mulle paljon itseinhoa, oon tajunnu, että oon hyvä just näin.

Tää kirja on auttanu mua saamaan takaisin mun itsetunnon,   Kirjassa on erilaisia tehtäviä itsetunnon paremmuusprosessiin. Tässä on hyvä lahjavinkki, koska hei jokainen meistä ansaitsee  hyvän itsetunnon ja sen fiiliksen, että on hyvä just näin kun on!"